Ekovillan myynti ja asennus Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savossa

Ota yhteyttä

VM Eristyspalvelu Oy myy ja asentaa Ekovilla-eristykset. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, rakennusliikkeitä, talotehtaita sekä muita yrityksiä joustavasti ja asiakaslähtöisesti Kuopiossa sekä koko muun Pohjois-Savon alueella. Lue lisää ja valitse talosi lämmöneristeeksi ekologinen Ekovilla!

Rakensitpa sitten uutta tai saneerasit vanhaa, huolehdi rakennuksen eristys kerralla kuntoon. Luonnonmukainen, pääosin kierrätetystä puukuidusta valmistettu, korkealaatuinen Ekovilla takaa lämpimän ja hengittävän, terveen talon vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Me VM Eristyspalvelu Oy:llä toimimme Ekovilla-palveluyrittäjänä Pohjois-Savon alueella. Kokeneet ja koulutetut, Ekovillan valtuuttamat eristäjämme pitävät huolen talosi eristystöiden laadukkaasta toteuttamisesta alusta loppuun asti.

Yhteydenotto

Kokeneet eristäjät apunasi

Olemme kokeneita eristämisen ammattilaisia yli 10 vuoden kokemuksella. Palvelumme kattaa Ekovilla-tuotteiden myynnin asennuksineen. Olemme apunasi oikeiden tuotteiden valitsemisessa ja kartoitamme halutessasi myös talosi yläpohjan lisäeristystarpeet maksutta eristystöiden yhteydessä.

Toteutamme kaikkien Ekovilla-tuotteiden, myös puhallusvillan, asentamisen sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Asennamme uudet eristeet sekä lisäeristykset rakennusten yläpohjiin, alapohjiin, seiniin – ihan kaikkialle missä eristystä tarvitaan. Laadukas välineistö, ammattitaitoiset tekijät ja vuosien kokemus eristystöistä takaavat työn tehokkaan suorittamisen sekä ensiluokkaisen, siistin työnjäljen. Palvelumme kattaa lisäksi eristykseen liittyvät pienet saneeraustyöt.

Pyydä tarjous eristyksestä

Kun tilaat rakennuksesi lämmöneristyksen kauttamme, voit luottaa siihen, että työt hoidetaan yhdessä sovittua aikataulua, budjettia ja muita sopimuksia noudattaen. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys työskentelyymme sekä itse lopputulokseen. Tarpeesi mukaan pystymme tarjoamaan eristystyöt myös nopealla aikataululla.


Ota meihin yhteyttä! Saat meiltä korkealaatuiset ja ekologiset Ekovilla-eristeet asennuksineen kilpailukykyisin kustannuksin.

Yhteydenotto