Eristäminen uudisrakennuksissa

Suorat yläpohjat

Yläpohjan ja alapohjan lämmöneristys on nopeaa puhallettavan Ekovillan avulla. Valtuutettu Ekovilla-palveluyrittäjä tuo eristeet ja asennuskaluston mukanaan ja hoitaa eristämisen ammattitaitoisesti valmiiksi asti. Eriste täyttää pienimmätkin kolot ja muodostaa yhtenäisen tehokkaan eristevaipan.

Ontelot

Vinojen yläpohjien eristämiseen Ekovilla on kehittänyt ns. onteloeristämisen. Rakentaja tekee ohjeiden mukaan ontelot, jotka ammattilainen sitten puhaltaa täyteen eristettä. Aikaisemmin työläät ja virhealttiit kohteet saadaan nyt kerralla lämpimiksi.

Ohjeiden mukaan valmisteltuna koko yläpohjan puhaltaminen voidaan suorittaa yhdellä kertaa. Ontelopuhallukseen suosittelemme aina kokeneiden ammattilaistemme puhallustyötä. Vino-onteloihin suositellaan käytettäväksi lämmöneristettä, joka on tiheydeltään n. 45 kg/m3.

Seinät

Ekovilla on kehittänyt ruiskutettavan seinäeristeen, jossa kuidut sitoutuvat toisiinsa varmistaen hyvän pysyvyyden. Saumaton villakerros tunkeutuu joka rakoon täyttäen myös sähkörasioiden taustat ja putkitusten ympäristön saman tien.

Ammattilainen hoitaa työn siististi, pakkausjätettäkään ei jää tontille. Siksi yhä useampi rakentaja arvostaa sitä, että kodin seinäeristeen saa myös valmiiksi asennettuna.

Seinärakenteisiin kuivaruiskuttamalla asennettavan lämmöneristeen suositeltava tiheys on noin 35 kg/m3. Ekovillan patentoima Ekovilla SE kiinnittyy kuivuessaan seinään muodostaen saumattoman ja painumattoman eristekerroksen.
Lämmönjohtavuus 0,040 W/(m K)

Lue lisää puhallusvillasta »

Lisäeristykset

Yläpohjan lisäeristäminen on Ekovillalla helppoa ja voidaan tehdä milloin vain, ympäri vuoden. Mitä monimuotoisempi yläpohja, sitä ylivoimaisempi Ekovilla on. Ammattilaisen tekemänä lisäeristys on vaivaton. Lataa yläpohjan lisäeristysohje jonka avulla voit myös itse kartoittaa yläpohjassasi tarvittavia toimenpiteitä.

Lue lisäeristämisestä täältä »